Privacybeleid | THE SUB® NL
ARTIKEL UITVERKOCHT Geef seintje

Tijdelijk niet op voorraad

Helaas is tijdelijk niet op voorraad. Laat je e-mailadres achter en we laten je weten wanneer het product weer op voorraad is.

Top!

We sturen je een mailtje als we  weer op voorraad hebben.

Top!

Je hebt je al ingeschreven om een melding te krijgen

Privacybeleid

  1. Algemeen

Dit privacybeleid is van toepassing op onze website en mobiele app gewijd aan THE SUB voor consumenten in Nederland, beschikbaar op NL.the-sub.com (de "Website "), en bevindt zich op het Tweede Weteringplantsoen 21 H, 1017 ZA Amsterdam (Nederland), waar wij, Online Drinks BV, bepaalde persoonlijke informatie verzamelen. Lees dit Privacybeleid zorgvuldig door, want het bevat belangrijke informatie om u te helpen onze werkzaamheden te begrijpen met betrekking tot persoonlijke informatie die u ons verstrekt of die wij anderszins verzamelen in de context van de Website ('Persoonsgegevens'). Online Drinks B.V. (‘wij’ of ‘ons’) is de verwerkingsverantwoordelijke van de Persoonsgegevens die worden verzameld en verwerkt.

We respecteren uw privacy en we zijn vastbesloten om uw Persoonsgegevens te beveiligen en te beheren in overeenstemming met onze wettelijke verantwoordelijkheden onder de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

  1. Welke Persoonsgegevens wij verzamelen en hoe wij uw Persoonsgegevens gebruiken

U kunt het grootste deel van onze website gebruiken zonder dat u ons Persoonsgegevens hoeft te verstrekken. Voor bepaalde diensten en doeleinden van de Website, moet u ons Persoonsgegevens verstrekken om uw bestellingen te verwerken of om commerciële berichten of andere relevante informatie naar u te verzenden. Naast de informatie die u ons moet verstrekken, verzamelen wij bepaalde informatie wanneer u onze Website bezoekt. Gevraagde informatie op de Website gemarkeerd met een asterisk is verplicht. Als u de gevraagde informatie niet verstrekt, kunnen we de dienst of het product niet aan u leveren.

We hebben de Persoonsgegevens die we verzamelen, de doeleinden waarvoor we de Persoonsgegevens gebruiken en hoe lang we uw Persoonsgegevens doorgaans bewaren gespecificeerd:

  • Het verwerken van uw bestelling om uw betaling te verwerken en om het gevraagde product of de gewenste dienst aan u te leveren; We hebben uw naam, e-mailadres, telefoonnummer (voor het geval dat we u moeten informeren over uw bestelling), postadres van u of de ontvanger van onze diensten (indien anders dan uzelf), uw geboortedatum (zoals wij wettelijk verplicht zijn om naar te vragen voordat u onze website bezoekt), en betalingsinformatie nodig. Dit is ook voor onze verkoopadministratie.

    Het gebruik van deze Persoonsgegevens is om onze overeenkomst met u uit te voeren of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals belasting- en boekhoudregels. Onze online verkooprecords worden 7 jaar door ons bewaard, of langer indien vereist door de belasting- of bedrijfsboekhouding.

  • Registratie en het aanmaken van een account op onze website. Voordat u een aankoop doet, kunt u een account aanmaken en ons voorzien van een inlognaam en wachtwoord (die we nodig hebben om uw account te verwerken) en e-mailadres, voornaam/achternaam, telefoonnummer, factuuradres (die we zullen gebruiken om uw bestelling te verwerken of om contact met u op te nemen in geval van onregelmatigheden rond uw bestelling), geboortedatum. U kunt de informatie in uw account zelf beheren en bijvoorbeeld bekijken welke aankopen u eerder hebt gedaan. We bewaren uw accountgegevens zolang u uw account actief gebruikt. Na een periode van 1 jaar inactiviteit zullen we uw account verwijderen. U kunt ook vragen om uw account te verwijderen via Contact opnemen. U kunt er ook voor kiezen om onze producten als 'gast' te kopen. Als gast bewaren we uw bestelling in onze back-end en maken we een uniek klant-ID aan dat uw contactgegevens bevat. Als u vervolgens nog een aankoop doet, kunnen we deze bestelling koppelen aan dezelfde contactgegevens. We doen dit om dubbele gegevens te voorkomen en om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen uitvoeren. U kunt ook vragen om deze gegevens te verwijderen via Contact opnemen.

  • Klantenservice: Voor het beantwoorden van uw vragen als u een vraag via de website hebt ingediend, en voor terugroepingen van producten of andere servicemails verwerken wij uw e-mailadres of telefoonnummer (afhankelijk van hoe u contact met ons hebt opgenomen) en de vraag of kwestie die u bij ons hebt neergelegd. We registreren uw verzoeken, vragen en onze antwoorden en andere acties om uw verzoek te behandelen. Klantenservice bewaart alle informatie gedurende 1 jaar nadat uw vraag of klacht is opgelost of het onderzoek is afgesloten.

  • Versturen van commerciële e-mails (en andere marketinginformatie): als u zich hebt aangemeld voor het ontvangen van commerciële berichten, gebruiken wij het e-mailadres dat u hebt opgegeven om u onze commerciële berichten toe te sturen. U wordt automatisch toegevoegd aan onze klantendatabase. Als u via onze website één van onze producten hebt besteld, kunnen we u ook commerciële berichten sturen om u op de hoogte te stellen van onze andere soortgelijke producten waarvan wij denken dat ze voor u interessant kunnen zijn. Als u geen commerciële berichten van ons meer wenst te ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden door de afmeldfunctie in elk commercieel bericht te gebruiken of u kunt Contact met ons opnemen.

    Het gebruik van uw Persoonsgegevens is om uw abonnement te verwerken, dus om onze overeenkomst met u uit te voeren, of omdat het in onze legitieme belangen is om onze klanten informatie over onze producten te sturen. We zullen uw e-mailadres verwijderen zodra u zich hebt afgemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief, tenzij dit ook wordt gebruikt en bewaard voor andere doeleinden die worden vermeld in dit Privacybeleid.

  • Marketing; informatie over uw aankopen, uw online zoekopdrachten en activiteiten op sociale media (zoals Twitter, LinkedIn, Facebook & Instagram) (klikken en weergaven), uw instellingen op onze website, de items in uw winkelwagen, uw klantenserviceverzoeken en contactgeschiedenis kunnen door ons worden gecombineerd. Deze informatie stelt ons in staat om verschillende kanalen te gebruiken voor relatiemanagement en marketing van onze producten en diensten aan u via commerciële e-mails, sociale media, apps of online advertenties, waaronder het personaliseren van de inhoud van websites/e-mail/apps en sociale media, en aanbiedingen zodat deze op maat worden gemaakt naar uw voorkeuren. We kunnen u ook informatie sturen over soortgelijke producten en diensten van HEINEKEN (Heineken N.V. en haar dochter- en zustermaatschappijen). We meten de effectiviteit van onze campagnes.

    U kunt zich altijd afmelden voor het ontvangen van onze commerciële berichten en u kunt altijd bezwaar maken tegen ons gebruik van uw Persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden (lees voor meer informatie over hoe u dit doet de paragrafen 9 en 10 hieronder voor meer informatie over uw rechten).

    We gebruiken deze Persoonsgegevens omdat het in onze legitieme belangen noodzakelijk is om onze producten en diensten te promoten bij onze klanten en websitebezoekers, om ons in staat te stellen meer klanten aan te trekken, de verkoop van onze producten en diensten te verbeteren en onze Website (via online advertenties) te financieren. We bewaren de Persoonsgegevens zoals gespecificeerd onder de relevante doeleinden waarvoor de Persoonsgegevens zijn verzameld (bijvoorbeeld commerciële berichten, accountinformatie, verwerkingsopdrachten en betalingen). De Persoonsgegevens worden over het algemeen verwijderd of geanonimiseerd binnen 2 jaar na uw laatste bestelling op onze website, behalve wanneer we wettelijk verplicht zijn om de Persoonsgegevens langer te bewaren of waar deze worden bewaard voor één van de andere doeleinden zoals beschreven in het Privacybeleid.

  • Deelname aan onderzoeksactiviteiten. We kunnen u ook vragen deel te nemen aan onderzoeksactiviteiten zoals: enquêtes, pilots, panels, focusgroepen en andere onderzoeksactiviteiten. Afhankelijk van de onderzoeksactiviteit verzamelen we verschillende sets met Persoonsgegevens. U zult voorafgaand aan de onderzoeksactiviteit altijd geïnformeerd worden welke Persoonsgegevens wij zullen verzamelen en voor welk doel wij deze Persoonsgegevens zullen verzamelen. We zullen onderzoeksactiviteiten aanbieden met uw toestemming of omdat we een legitiem belang hebben, afhankelijk van het type en de aard van de onderzoeksactiviteit.

  • Hiermee kunt u deelnemen aan sweepstakes, prijsvragen of andere promoties. Om aan de sweepstake, wedstrijd of andere promotie, waaraan u kiest om deel te nemen, mee te doen. Sommige van deze promoties bevatten aanvullende regels die informatie bevatten over hoe we uw Persoonsgegevens zullen gebruiken en vrijgeven. We gebruiken deze informatie om onze contractuele relatie met u te beheren.

  • Informatie over uw bezoek aan en gebruik van onze website, apps en commerciële berichten; wij verzamelen bepaalde informatie wanneer u onze website of apps bezoekt, zoals uw: IP-adres, welke webpagina's u bezoekt, de naam van uw computer en type internetbrowser, klikken en weergaven. We houden ook bij hoe u onze Website en commerciële berichten gebruikt: welke commerciële berichten u opent, welke pagina's u bekijkt en welke delen u leest, welk apparaat u gebruikt en wanneer, zodat we de Website en onze commerciële berichten naar uw voorkeuren kunnen aanpassen. De informatie over uw gebruik van onze Website en diensten stelt ons in staat om segmenten te bouwen, dit zijn groepen websitebezoekers of klanten met een aantal gemeenschappelijke kenmerken zoals leeftijdsgroep, geslacht, regio of productbelang. We zullen u waarschijnlijk toevoegen aan één van onze segmenten. Segmenten worden door ons gebruikt om de Website aan te passen en om bijvoorbeeld de volgorde van de zoekresultaten te wijzigen of waar we bepaalde aanbiedingen plaatsen, zodat u deze waarschijnlijk vaker zult zien. We kunnen ook segmenten gebruiken om relevante commerciële berichten aan u te tonen.

    We gebruiken deze Persoonsgegevens omdat het in onze legitieme belangen noodzakelijk is om onze producten en diensten te promoten bij onze klanten en websitebezoekers, om ons in staat te stellen meer klanten aan te trekken, de verkoop van onze producten en diensten te verbeteren en onze Website (via een online advertentie) te financieren. Wij bewaren de Persoonsgegevens voor een periode van [maximaal 13 maanden.

  • onderhoud en optimalisatie van onze website; Uw Persoonsgegevens zullen ook worden gebruikt voor onderhoud en analyse van onze website om prestatieproblemen op te lossen, om de beschikbaarheid te verbeteren en om de website te beveiligen tegen fraude (bijv. in het geval van herhaalde pogingen om in te loggen of om een aankoop te doen of als de aankoop is gemaakt waarbij sprake is van niet-naleving van onze algemene voorwaarden, bijvoorbeeld door personen jonger dan 18 jaar). De analyse stelt ons ook in staat om te controleren of het online bestelproces efficiënt werkt, zodat we deze waar mogelijk kunnen verbeteren. Wij houden al het gebruik van onze Website bij.

    Ons gebruik van uw Persoonsgegevens voor deze doeleinden is noodzakelijk in onze legitieme belangen en zal worden bewaard voor een maximale periode van 90 dagen.

    In onze commerciële e-mails linken we naar een voorkeurscentrum. Hier stellen we vragen over uw gebruik van onze producten. Deze vragen kunnen betrekking hebben op gelegenheden voor gebruik, voorkeursmerken, voorkeursproducten of specifieke informatie die u wel of niet graag zou willen ontvangen. U kunt dit proactief invullen zodat u ons inzicht verschaft in het gebruik van onze producten. We kunnen deze informatie gebruiken om u specifieke aanbiedingen, kortingen of andere commerciële berichten toe te sturen die passen bij de voorkeuren die u heeft ingevuld, of u uitsluiten van bepaalde berichten. U bent niet verplicht om deze informatie in te vullen.



  1. Hoe wij uw Persoonsgegevens delen

Mogelijk moeten we Persoonsgegevens met derden delen om ons te helpen diensten en producten aan u te leveren en onze website te gebruiken. Deze derde partijen zijn:

  • HEINEKEN (Heineken N.V. en haar dochter- en zustermaatschappijen) met als doel het opslaan van persoonsgegevens die via de website worden verwerkt, vanwege gedeelde IT-systemen.
  • dienstverleners waar dit nodig is om ons van een dienst te voorzien of om ons te helpen bij het leveren van de dienst of het product dat u op de Website bestelt (inclusief onze externe bezorgingsleverancier) en om gegevensanalysediensten aan te bieden
  • Eerste en derde partij reclamebedrijven
  • Media-agentschappen voor marketingdoeleinden en onderzoeksdoeleinden
  • Social Media aanbieders, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram
  • Betalingsdienstaanbieders die zullen optreden als verwerkingsverantwoordelijke voor het verkrijgen en verwerken van betalingen die u via de Website hebt gedaan;
  • onafhankelijke incassobureaus, advocaten of andere agenten voor het innen van verschuldigde of uitstaande bedragen op uw account;
  • ingeval HEINEKEN alle of een deel van de activa of aandelen van HEINEKEN (Heineken N.V. en haar dochter- en zustermaatschappijen) verkoopt waarbij Persoonsgegevens aan een derde partij zijn overgedragen, kunnen uw Persoonsgegevens aan deze derde partij worden verstrekt.

Deze partijen kunnen zijn gevestigd in de Europese Unie of andere landen in de Europese Economische Ruimte of elders in de wereld.  Wanneer Persoonsgegevens door ons buiten de EER worden opgeslagen, zullen we zorgen voor een passend niveau van bescherming van de overgedragen gegevens. We eisen van dienstverleners dat zij gepaste maatregelen treffen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van de Persoonsgegevens te waarborgen.

We moeten mogelijk ook Persoonsgegevens aan rechtshandhavingsinstanties verstrekken om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of rechterlijke bevelen.

 

  1.  Beveiliging van Persoonsgegevens

We zullen passende technische, fysieke en organisatorische maatregelen nemen om de via de Website verzamelde Persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik of onbedoelde, onwettige of ongeoorloofde vernietiging, verlies, wijziging, openbaarmaking, verwerving of toegang, die in overeenstemming zijn met de toepasselijke privacy- en gegevensbeveiligingswetten en regelgeving. Geen enkele website op internet kan echter 100% veilig zijn en we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongeoorloofde of onbedoelde toegang die buiten onze controle ligt.
Onze Website kan links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de het privacybeleid, de inhoud of beveiliging die worden gebruikt door dergelijke andere websites, die niet worden beheerst door dit Privacybeleid. Wij adviseren u om altijd het privacybeleid op deze andere websites aandachtig te lezen.

  1. Bewaring van uw Persoonsgegevens

We zullen uw Persoonsgegevens bewaren voor zolang dit wettelijk vereist is of zolang als nodig is om u gevraagde diensten te verlenen of voor één van de andere doeleinden die in dit Privacybeleid worden genoemd. De specifieke bewaartermijn wordt vermeld in dit Privacybeleid voor elk van de relevante doeleinden. We zullen redelijke stappen ondernemen om Persoonsgegevens die we hebben te vernietigen of te de-identificeren, als deze niet langer nodig zijn voor de hierboven beschreven doeleinden of na het verstrijken van de gedefinieerde bewaartermijn.

  1. Cookies

Een groot deel van de informatie waarnaar in dit Privacybeleid wordt verwezen, wordt verzameld via ons gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Cookies zijn kleine tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die worden gedownload en die kunnen worden opgeslagen op uw gebruikersapparaat, bijvoorbeeld uw computer, smartphone of tablet. Technieken die we gebruiken die op cookies lijken, zijn: tracking pixels, Java-scripts en webformulieren. Deze cookies en soortgelijke technieken zijn soms nodig om uw accountinstellingen, taal en land te onthouden, maar stellen ons ook in staat om uw gedrag op onze website te meten en te analyseren en om gepersonaliseerde advertenties op onze website of op websites van derden te tonen. Waar nodig wordt u om toestemming gevraagd voor ons gebruik van cookies. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over welke cookies we gebruiken en hoe we ze gebruiken.

  1. Sociale Media

U kunt ervoor kiezen informatie op onze website te delen via sociale media, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Dit betekent dat de informatie die u deelt, met naam en voorkeuren, zichtbaar is voor bezoekers van uw persoonlijke pagina's. Wij adviseren u om het privacybeleid van de sociale media-partijen zorgvuldig te lezen, aangezien deze van toepassing zijn op de verwerking van uw Persoonsgegevens door deze partijen.

  1. Privacy van kinderen

De Website is niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar (of de van toepassing zijnde wettelijke leeftijd voor het nuttigen van de betreffende producten). We verzamelen niet bewust Persoonsgegevens van personen jonger dan 18 jaar.

  1. Uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, beperking en overdraagbaarheid van gegevens

U hebt het recht om een overzicht op te vragen van uw Persoonsgegevens die door of namens ons zijn verwerkt. U hebt het recht om uw gegevens te laten corrigeren, verwijderen of beperken (waar van toepassing). U kunt dit recht uitoefenen door contact op te nemen met de Klantenservice. Let op: verzoeken die niet voldoen aan de vereisten van de toepasselijke wetgeving of de HEINEKEN-richtlijnen kunnen worden verzocht opnieuw te worden ingediend of kunnen uiteindelijk worden geweigerd, en bepaalde Persoonsgegevens kunnen uitgesloten zijn van dergelijke toegangs-, rectificatie- en verwijderingsverzoeken in overeenstemming met toepasselijke gegevensbeschermingswetgeving of andere wetten en voorschriften. Houd er rekening mee dat we Persoonsgegevens bewaren wanneer dit wettelijk verplicht is voor ons, wat van toepassing is op bijv. de verkoopadministratie.

U hebt het recht om de persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt in een gestructureerd, veelgebruikt en machinaal leesbaar formaat te ontvangen, en in bepaalde omstandigheden zullen wij, op uw verzoek, uw gegevens naar een andere verwerkingsverantwoordelijke verzenden wanneer dit technisch mogelijk is.

 

  1. Uw recht om bezwaar te maken

U hebt ook het recht om, in bepaalde omstandigheden, ons te eisen om te stoppen met het verwerken van uw Persoonsgegevens, maar waar we dwingende legitieme redenen hiertoe hebben, zullen wij doorgaan met het verwerken van uw Persoonsgegevens. U hebt echter het recht om bezwaar te maken tegen ons gebruik van uw Persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden, inclusief profilering, en wanneer u dit doet, zullen wij uw verzoek honoreren. Als u toestemming hebt gegeven voor het gebruik van uw Persoonsgegevens, hebt u het recht uw toestemming in te trekken zonder dat dit de rechtmatigheid van ons gebruik van deze gegevens vóór uw terugtrekking beïnvloedt.

  1. Updates

We evalueren dit Privacybeleid regelmatig en brengen van tijd tot tijd updates aan. Wijzigingen in dit privacybeleid zullen op onze website-pagina worden geplaatst en voor zover redelijkerwijs mogelijk, aan u worden meegedeeld.

  1. Contact

Als u de rechten van betrokkenen wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via https://secure.theheinekencompany.com/contact-us. Wij kunnen u om een ​​identiteitsbewijs vragen. Als u een andere vraag hebt, bezwaar hebt tegen ons gebruik van uw Persoonsgegevens of een klacht hebt over dit Privacybeleid of over onze omgang met uw Persoonsgegevens, kunt u mailen naar de Klantenservice. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit.    

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Krijg de meest recente informatie over nieuwe SUB producten, diensten en kortingen via e-mail en social media. Je kunt altijd uitschrijven.

close
Kies je land
Kies je taal

De producten in je winkelwagen zullen verwijderd worden wanneer je kiest voor een ander land.